Visnet is het besloten deel van de website en is alleen toegankelijk voor leden van de Andreaskerk Dordrecht. Om toegang te krijgen moet u zich registreren.
Op Visnet kunt u onder andere lief & leed met elkaar delen, gebedspunten aanvragen, foto's bekijken en berichten uit de bibliotheek bekijken. Ook kunt u zich via Visnet aanmelden voor de wekelijkse informatie nieuwsbrief 'Kerkelijke Post'. U ontvangt dan wekelijks via email de liturgie en informatie voor de komende kerkdienst. Ook berichten vanuit de kerkenraad ontvangt u dan via de Kerkelijke Post.
Klik op de tabbladen hierboven of rechts om te registreren of in te loggen.

Visnet wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren:

afbeelding oosterwijk brandpreventie
afbeelding klink uitvaart