Kopie interieur

De kerkenraad is blij en dankbaar te kunnen mededelen dat - in navolging van het advies van CIO en PKN n.a.v. de persconferentie van 15 februari j.l. - de beperkingen m.b.t. aantallen kerkgangers alsmede de verplichte afstand van 1.5 m. komen te vervallen. Dit met ingang van 25 februari a.s. Uitnodiging en registratie via Kerktijd.nl komen na zondag 20 februari ook te vervallen.

Tegelijkertijd is er het besef  dat wat voor velen een verruiming is, voor gemeenteleden met een kwetsbare gezondheid juist een beperking betekent. Daartoe blijft voor wie dat wil de mogelijkheid bestaan op 1.5 m. afstand plaats te nemen, en wel in de ruimte onder het orgel. U kunt daarvoor de ingang via de buitentrap gebruiken.

De bekende basisregels v.w.b. hygiëne en gezondheid blijven van groot belang. Daarnaast goede ventilatie en routing bij betreden en verlaten van de kerkzaal.

Wilt u de wijkberichten van de komende dienst(en) bekijken? Log dan in op Visnet.