komendedienst

Zondag 17 december

Op zondag 17 december, 3de advent, zal Aron van der Duijn Schouten worden gedoopt. Aron is de zoon van Arie Jan en Esther van der Duijn schouten. Naast de orgelbegeleiding door Fred van Lieburg zal ook 'Be Blessed' muzikale medewerking verlenen. De schriftlezing komt uit Lukas 1 en sluit aan bij het adventsproject van de kindernevendienst. We lezen de verzen 39 t/m 56, de lofzang van Maria. Voorganger is ds. W.J. van Schaik. We hopen op een rijke dienst in opmaat naar het Kerstfeest.

Liturgie downloaden

Gezegende diensten toegewenst.

Wilt u de volledige Liturgie en/of de Wijkberichten van de komende dienst(en) bekijken? Log dan in op Visnet.