header6

komendedienst

Zondag 18 maart

Op zondag 18 maart verwachten we ds. Nico van den Houten uit Ede in ons midden. Een weerzien tussen oude bekenden dus, een weerzien dat telkens weer goed doet. Samen strekken we ons uit naar het woord van God, naar het diepste woord dat wij van Hem hebben vernomen in het lijden en sterven van onze Heer Jezus Christus.Op zondag 18 maart verwachten we ds. Nico van den Houten uit Ede in ons midden. Een weerzien tussen oude bekenden dus, een weerzien dat telkens weer goed doet. Samen strekken we ons uit naar het woord van God, naar het diepste woord dat wij van Hem hebben vernomen in het lijden en sterven van onze Heer Jezus Christus.

Liturgie downloaden

Zondag 25 maart

Op zondag 25 maart is het Palmzondag. Dan hoop ik zelf u voor te gaan in het lezen en de uitleg van de Schrift en in de gebeden. Met Palmzondag beginnen we aan de Stille week voor Pasen.

Goede Vrijdag 30 maart

Op Goede Vrijdag, 30 maart, hopen we om 19.30 uur het Heilig Avondmaal te vieren.

Zondag 1 april

Op zondag 1 april vieren we met Pasen de opstanding van de Heer in een feestelijke dienst. Ik wens u toe dat alle diensten in deze hoogtijdagen van het christelijk geloof ook hoogtij voor uw persoonlijke leven met God zullen brengen en dat we met elkaar de zelfgave van Christus en de aanwezigheid van de Opgestane op een onvergetelijke manier zullen ontdekken en belijden.


Wilt u de volledige Liturgie en/of de Wijkberichten van de komende dienst(en) bekijken? Log dan in op Visnet.

Dagelijks woord

Volg ons!

De Andreaskerk is gevestigd in Wielwijk. Wij zijn een Hervormde (confessionele) gemeente, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Al sinds 1963 staat iedere zondag deze boodschap centraal: Gods liefde in Jezus Christus voor iedereen!

> Lees verder

Andreaskerk Dordrecht
Jacob van Heemskerckstraat 19
3317 VL Dordrecht
078-6182695
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.