header6

Kopie interieur

De kerkenraad is blij en dankbaar te kunnen mededelen dat - in navolging van het advies van CIO en PKN n.a.v. de persconferentie van 15 februari j.l. - de beperkingen m.b.t. aantallen kerkgangers alsmede de verplichte afstand van 1.5 m. komen te vervallen. Dit met ingang van 25 februari a.s. Uitnodiging en registratie via Kerktijd.nl komen na zondag 20 februari ook te vervallen. 

Tegelijkertijd is er het besef dat wat voor velen een verruiming is, voor gemeenteleden met een kwetsbare gezondheid juist een beperking betekent. Daartoe blijft voor wie dat wil de mogelijkheid bestaan op 1.5 m. afstand plaats te nemen, en wel in de ruimte onder het orgel. U kunt daarvoor de ingang via de buitentrap gebruiken.

De bekende basisregels v.w.b. hygiëne en gezondheid blijven van groot belang. Daarnaast goede ventilatie en routing bij betreden en verlaten van de kerkzaal.

 

Wilt u de wijkberichten van de komende dienst(en) bekijken? Log dan in op Visnet.

Dagelijks woord

De Andreaskerk is gevestigd in Wielwijk. Wij zijn een Hervormde (confessionele) gemeente, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Al sinds 1963 staat iedere zondag deze boodschap centraal: Gods liefde in Jezus Christus voor iedereen!

> Lees verder

Privacyverklaring

Andreaskerk Dordrecht
Jacob van Heemskerckstraat 19
3317 VL Dordrecht
078-6182695
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.