komendedienst

Zondag 25 juni

Op zondag 25 juni hopen we met elkaar het Heilig Avondmaal te vieren. We mogen aan de tafel van de Heer komen zoals we zijn, en mogen als vernieuwde mensen daar vandaan terugkeren. Al onze zonden worden ons vergeven. Ter voorbereiding geef ik u deze vraag mee: waarvoor heeft u vergeving nodig, welke plekken in uw leven hebben het nodig dat Christus zijn genade erover legt? Zeg niet al te snel en al te vroom: over alles, maar probeer concreet te worden, en leg dat in gebed bij God neer.

Liturgie downloaden

Gezegende diensten toegewenst.

Wilt u de volledige Liturgie en/of de Wijkberichten van de komende dienst(en) bekijken? Log dan in op Visnet.