komendedienst

Zondag 22 oktober

Zondag 22 oktober gaat onze wijkpredikant ds. W.J. van Schaik voor.

Liturgie downloaden

Zondag 29 oktober

Zondag 29 oktober is voor onze wijkgemeente een wat latere Israëlzondag. Op 6 oktober jl., de daarvoor vastgestelde datum, vierden we het Heilig Avondmaal, vandaar het uitstel.
In de Verkondiging en de liturgie zal extra aandacht worden besteed aan het thema “Kerk en Israël”. Voorganger is de geestelijk verzorger van Crabbehoff ds. D.E. van Dorsten, die ook in 2016 voorging op de Israëlzondag.

Gezegende diensten toegewenst.

Wilt u de volledige Liturgie en/of de Wijkberichten van de komende dienst(en) bekijken? Log dan in op Visnet.