foto kerk int

Het aanmelden voor onze kerkdiensten zal vanaf maandag 15 november 2021 helaas weer via Kerktijd.nl verlopen met een maximering van het aantal kerkbezoekers.
Het is dus belangrijk dat u zich nu aanmeldt! Zie hiervoor ook de infobrief die staat onder Actueel.

De inrichting van kerkzaal wordt aangepast (voorachterwaartse afstand van de rijen). Ook zullen er dan 3 stoelen vrijgehouden worden tussen huishoudens. Daarnaast gelden natuurlijk nog de basisregels.

Wilt u de wijkberichten van de komende dienst(en) bekijken? Log dan in op Visnet.