Het hart van de gemeente klopt in de zondagse eredienst. Iedere zondag om 10.00 uur komen we samen om te zingen, uit de Bijbel te lezen, te bidden en te luisteren naar wat God ons zeggen wil. In het predikantenrooster is te zien wanneer welke voorgangers zijn ingeroosterd voor het huidige jaar. Het rooster kan in de loop van het jaar veranderen.

Oppasdienst

Tijdens de ochtenddiensten is er deskundige oppas aanwezig om uw kind (tot en met 4 jaar) op te vangen. Er is voor deze kleintjes voldoende speelgoed aanwezig en voor de allerkleinsten staat de box gereed. Aan deze kinderen wordt ook een kort Bijbelverhaal verteld.

Kindernevendienst

In de ochtenddiensten is er voor de kinderen vanaf 4 jaar kindernevendienst. Tijdens de dienst (na het gebed, vóór de 1e schriftlezing) gaan ze ieder naar hun eigen groep.

Groepsindeling:
Groep A – basisschoolgroepen 1 t/m 3
Groep B – basisschoolgroepen 4 t/m 6
Groep C – basisschoolgroepen 7 en 8

De oudste groep (C) heeft alleen de 1e en 3e zondag van de maand kindernevendienst. Bij speciale diensten kàn hier weliswaar soms van afgeweken worden, maar het wordt altijd vermeld op de liturgie en de wijkberichten.

Collecte

Tijdens de diensten wordt er gecollecteerd. Het doel van deze collectes staat iedere zondag op de liturgie en de wijkberichten vermeld.

Collectebonnen
Bij de Andreaskerk kunt u ook collectebonnen gebruiken, deze worden aangeboden per kaart van 20 stuks. De volgende kaarten kunnen besteld worden:

• € 11,- (20x € 0,55)
  • € 22,- (20x € 1,10)
  • € 33,- (20x € 1,65)
  • € 55,- (20x € 2,75)

U kunt deze bonnen bestellen via rekeningnummer NL05 ABNA 0508 0243 90 t.n.v. C.v.K. Herv. Gem. Dordrecht. Vermeld in de omschrijving de gewenste collectebonnen. De collectebonnen zijn ook tegen contante betaling verkrijgbaar op het Kerkkantoor (Gravensingel 19, Dordrecht). U kunt ze ook via deze website bestellen.

Meeluisteren / terugluisteren

Via internet kunt u de dienst live mee luisteren, terug luisteren en downloaden. Ook kunt u via een abonnement live mee luisteren via de kerkradio.

Liturgie

Iedere zondag worden de liturgie en de wijkberichten met behulp van beamers geprojecteerd. Een verkorte liturgie van de eerstvolgende dienst wordt geplaatst bij komende diensten.

Leden van Visnet krijgen over het algemeen op vrijdagavond de verkorte liturgie en de wijkberichten toegezonden via de mail. Via de bibliotheek van Visnet is het mogelijk de volledige liturgie te downloaden.

Wanneer u een bericht heeft voor op de liturgie kunt u deze insturen vanaf de website. Alle wijkberichten dienen vóór woensdag 18.00 uur te worden gemaild.

Autodienst

Voor de kerkgangers die (tijdelijk) niet in staat zijn om op eigen gelegenheid naar de kerk te komen, bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van de autodienst. Wanneer u gebruik wilt maken van de autodienst kunt u bellen met Dhr. G. de Korver: (078) 614 07 03.