De Andreaskerk is een Hervormde (confessionele) gemeente, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland (PKN).

Al sinds 1963 staat iedere zondag deze boodschap centraal: Gods liefde in Jezus Christus voor iedereen!

Wat vinden we belangrijk?

• Onze gemeente wil graag groeien in geloof en saamhorigheid.
  • Als gemeente zien we om naar elkaar en de mensen om ons heen.
  • Het is ons verlangen Gods liefde met anderen te delen (in woord en daad).

Ben je nieuw in de Andreaskerk? Wil je meer weten over de kerkdienst of de gemeente? Wil je eens praten over het geloof of levensvragen? Heb je vragen naar aanleiding van een preek? Neem contact op!

Meer informatie over de Andreaskerk kun je vinden via de menubalk hiernaast.