zaalverhuur2015

Onze kerk en zaalverhuur

In onze gemeente en geloofsbeleving staan Jezus Christus en de Bijbel centraal.

Het gemeenteleven vindt voor een groot deel plaats binnen ons kerkgebouw en we vieren er wekelijks de zondagse erediensten.

Voor activiteiten op andere momenten in de week is ons gebouw te huur voor mensen buiten onze gemeente. Onze zalen zijn uitstekend geschikt voor lezingen, vergaderingen, presentaties of concerten (kerkzaal).

We vinden het belangrijk dat het kerkgebouw alleen beschikbaar wordt gesteld voor activiteiten die niet in strijd zijn met onze geloofsovertuiging en-beleving ( profiel PKN / visie wijkgemeente) of met activiteiten in onze gemeente.

Ideale locatie

Omdat de Andreaskerk vlak langs de A16 ligt is onze locatie goed bereikbaar. U kunt rondom het gebouw gratis parkeren.

Mogelijkheden

Indien gewenst kunt u van extra middelen gebruik maken zoals een beamer, koeler of statafels. Ook kunnen wij u en uw gasten voorzien van koffie en thee. U kunt gratis gebruik maken van ons draadloos internet.

Meer informatie & huurprijzen

Bekijk meer informatie over de zalen, de mogelijkheden en de verhuurprijzen.

Meer informatie en huurprijzen

Contact

Voor reserveringen of meer informatie kunt u contact opnemen met onze koster via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij twijfel of een activiteit passend is conform bovenstaande beslist de koster en/of de kerkenraad.