Alle activiteiten van de Andreaskerk kunt u terugvinden in de activiteitenagenda. Op deze pagina vindt u algemene informatie over de gemeenteactiviteiten (voor gemeenteleden) die door het jaar heen worden georganiseerd voor jong en oud.

Kringen & cursussen

Er zijn 9 kringen in onze gemeente. Dit aantal is al enige jaren stabiel, maar we hopen dat steeds meer mensen hun weg naar een kleine groep weten te vinden. Neemt u nog geen deel aan een kring? Heeft u interesse en/of wilt u eerst eens wat meer weten? Heeft u goede tips of ideeën? In ons blad "Visserslatijn" vindt u meer informatie over de verschillende kringen en gegevens om contact op te nemen.

Elk jaar hoopt de Andreaskerk een Alpha-cursus te geven. De Alpha-cursus biedt iedereen de mogelijkheid om uit te zoeken wat het christelijk geloof inhoudt. Via onze nieuws-pagina houden wij u op de hoogte wanneer er een nieuwe cursus begint.

Naast de kringen en de Alpha-cursus zijn er ook nog andere groepen actief in de gemeente die regelmatig samenkomen. Meer informatie vindt u in ons blad "Visserslatijn".

Gebedsgroepen

In veel kerken in Nederland komen mensen bij elkaar om te bidden, in kleinere of grotere groepen. Dit wordt gedaan vanuit het besef dat "de kerk", dat zijn wij dus, gebed nodig heeft. Heeft u gebedspunten? Dan kunt u deze via Visnet inleveren. In de activiteitenagenda kunt u actuele data vinden wanneer de gebedsgroep bij elkaar komt.

Jeugdactiviteiten

Catechese
Alle jongeren die de basisschool verlaten hebben worden uitgenodigd voor de catechisatie. Je ontmoet er leeftijdsgenoten maar vooral leer je er over God, de Bijbel en het geloof. Ook is het een plek waar je je vragen kwijt kan. Rond september begint elk jaar de belijdeniscatechisatie. Ook als je -nog- geen belijdenis wilt doen ben je welkom.

Flash
Flash is een club voor jongeren van de brugklas t/m 15 jaar die op een of andere manier een link hebben met de Andreaskerk. Tijdens de flashavonden (1x in de twee weken op zaterdag) hebben we de gelegenheid om elkaar eens te ontmoeten buiten de kerkdiensten om. Dan doen we spelletjes, bespreken dingen die ons bezig houden en staan we stil bij ons geloof. Daarnaast hebben we geregeld andere activiteiten: strand– of boswandeling, sportavond, Sinterklaas, enz... Kom gerust eens een keertje kijken, je zult merken dat het hartstikke leuk is. We zouden het erg leuk vinden als je er dit seizoen bij bent!

Power
Power is een club voor jongeren vanaf 15 t/m 18 jaar. Wij komen 1x in de twee weken op zaterdagavond bij elkaar.

MannenBroedersHeerenClub

Jaarlijks worden er activiteiten georganiseerd voor de mannen. Wat blijft is de hike voor echte mannen en ook de zogenaamde 'zittingsavonden' worden weer georganiseerd. Let daarvoor op de aankondigingen in de activiteitenagenda.

Vrouwen etentje / Vrouwen uitje

Al een aantal jaren gaan we met een groep vrouwen uit de Andreaskerk 'op stap': het 'vr-uitje'. We gaan van vrijdagavond tot en met zaterdagavond, ergens in het voorjaar. Ook hebben we in het najaar een vrouwen-etentje.