Dit jaar hebben we ipv een vrouwenetentje gekozen voor een vrouwen high tea. Het concept blijft ongeveer hetzelfde: Wij zorgen die middag voor lekkere verschillende soorten thee, jij maakt iets lekkers en je neemt een boodschap mee van de boodschappenlijst (deze volgt later) De high tea is op zaterdag 20 januari van 14:30-17:00 in de wijkzaal van de Andreaskerk. Bij de aanmelding geef je door of je zoete of hartige hapjes maakt en voor hoeveel personen. Wij houden daar dan rekening mee met het maken van de lijsten. De onkosten voor deze middag zijn €2,50 Alvast veel maak- en bakplezier en tot ziens op zaterdag 20 januari!

Ik heb een leuke klassieke (bloemen)theepot die gebruikt mag worden ja/nee.
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com