Via internet kunt u de dienst live mee luisteren, terug luisteren en downloaden. Ook kunt u via een abonnement live mee luisteren via de kerkradio.

Diensten (live) beluisteren via het internet

Van elke dienst zijn opnames beschikbaar op het web. Vanaf de website van Kerkomroep kunt u de diensten beluisteren en downloaden.

Dit is voor u geheel gratis, maar voor de Andreaskerk zijn er wel kosten aan verbonden. Wilt u hier rekening mee houden? U kunt een gift overmaken via IBAN NL89INGB0003223765 t.n.v. Comité Bandrecorderdienst Hervormde Gemeente Dordrecht

Kerkdienst (live) beluisteren

Kerkradio

Indien u niet in staat bent om naar de Andreaskerk te komen is kerkradio mogelijk. Een abonnement op Kerkradio kost € 12,50 per maand en € 50 borg bij aansluiting. Er kan live meegeluisterd worden maar er kunnen ook willekeurig op een door u bepaald tijdstip 10 archieven worden afgeluisterd. Voor verdere informatie, aan- of afsluitingen en het melden van storingen kunt u terecht bij dhr. J. Bunk. (contactgegevens: zie Visserslatijn)

Opnamedienst

Opnames van elke dienst kunnen gratis via de kerkomroep.nl, in mp3-formaat, gedownload worden. Er kunnen ook opnames besteld worden bij dhr G-J Ketelaar.
Dit kan op een USB-stick in mp3 formaat of eventueel op een cd. Kosten hiervoor zijn 4 euro. Dit kan na de dienst in de consistorie, via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch (zie Visserlatijn).