header6

Via internet kunt u de dienst live mee luisteren, terug luisteren en downloaden. Ook kunt u via een abonnement live mee luisteren via de kerkradio.

Diensten (live) beluisteren via het internet

Van elke dienst zijn opnames beschikbaar op het web. Vanaf de website van Kerkomroep kunt u de diensten beluisteren en downloaden.

Dit is voor u geheel gratis, maar voor de Andreaskerk zijn er wel kosten aan verbonden. Wilt u hier rekening mee houden? U kunt een gift overmaken via IBAN NL89INGB0003223765 t.n.v. Comité Bandrecorderdienst Hervormde Gemeente Dordrecht

Kerkdienst (live) beluisteren

Kerkradio

Indien u niet in staat bent om naar de Andreaskerk te komen is kerkradio mogelijk. Een abonnement op Kerkradio kost € 12,50 per maand en € 50 borg bij aansluiting. Er kan live meegeluisterd worden maar er kunnen ook willekeurig op een door u bepaald tijdstip 10 archieven worden afgeluisterd. Voor verdere informatie, aan- of afsluitingen en het melden van storingen kunt u terecht bij dhr. J. Bunk. (contactgegevens: zie Visserslatijn)

Opnamedienst

Opnames van kerkdiensten kunnen gratis via de kerkomroep.nl, in mp3-formaat, gedownload worden. Er kunnen ook opnames op CD besteld worden bij dhr G-J Ketelaar. De kosten hiervoor zijn 3 euro. U kunt dit na de dienst, bij het regiemeubel achter in de kerk, aan dhr G-J Ketelaar doorgeven of mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. eventueel kunt u hem ook telefonisch bereiken (zie Visserlatijn voor het telefoonnummer).

Dagelijks woord

De Andreaskerk is gevestigd in Wielwijk. Wij zijn een Hervormde (confessionele) gemeente, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Al sinds 1963 staat iedere zondag deze boodschap centraal: Gods liefde in Jezus Christus voor iedereen!

> Lees verder

Privacyverklaring

Andreaskerk Dordrecht
Jacob van Heemskerckstraat 19
3317 VL Dordrecht
078-6182695
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.