Oliebollen bestellen 2018

Beste gemeenteleden

Ook dit jaar is dit weer mogelijk om oliebollen en erwtensoep bij de Andreaskerk te kopen.
Al een paar jaar hebben we een goede samenwerking met de commissie "Hulpaktie Roemenië"
van wijk 2 en 7. Ook dit jaar nemen wij (wijk 9 + 2 & 7) gezamenlijk de bollen weer af bij bakker Klootwijk.

Het assortiment

Voorlopige prijslijst 2018

Voorlogig assortiment 2018

Opbrengst van de oliebollenactie

In mei gaat een delegatie (jong en oud) van de Andreaskerk naar Albis in Roemenië. Van de opbrengst van de verkochte artikelen wordt (een gedeelte) van de reiskosten voor de jeugd uit de Andreaskerk gesponsord. De Andreaskerk ondersteunt de naschoolse opvang van de plaatselijke Roma gemeente in Albis. In 2013 is daar, mede door financiële ondersteuning uit de Andreaskerk, een kerk gebouwd en geopend. Meer informatie over dit project? Vraag het een diaken.

Albis kerkje

Hoe kunt u de artikelen bestellen?
U kunt bestellen via:
 Deze website hieronder
 Het invulstrookje van het bestelformulier (verkrijgbaar bij de uitgangen van de kerk)
 Telefoonnummer 078 – 617 8294

Bezorgen van uw bestelling?
Bent u niet zo mobiel? Dan bezorgen we uw bestelling bij u thuis. (alleen in Dordrecht)

Afhalen van uw bestelling?
Afhalen op maandag 31 december tussen 10.00 – 12.30 uur in de kerk. Koffie/thee staat natuurlijk klaar.

Heeft u nog vragen?
Mail dan naar keesverheul@upcmail.nl of telnr 6178294.

Voorlopige prijslijst 2018