header6

Op zaterdag 14 april wil ik tussen 09:30 uur tot 13:00 uur graag een grote voorjaarsschoonmaak van de kerk organiseren. Een uurtje of de hele tijd, van harte welkom! Help je mee? Ik hoor het graag. Daarnaast wil ik alle jongeren van Flash/Power/Follow Me uitnodigen om die ochtend het jeugdhonk eens flink op te ruimen en schoon te maken. De leiding is natuurlijk ook van harte welkom. Iedereen die er om 12:30 uur is, trakteer ik op een broodje knakworst.

Rebecca Wierks

De leiding hoopt dat het stiekem een 1 april grap is. In de nacht van 31 maart op 1 april gaan we in de kerk op interactieve wijze aan de slag met Pasen. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op www.jop.nl .

- Wij zijn op zoek naar drie dappere gemeenteleden/gezinnen die ergens in die nacht hun eigen huis willen openstellen voor ons als onderdeel van de Paaschallenge. Hoe dit precies eruit komt te zien weten we nog niet. Mocht je interesse hebben of benieuwd zijn naar de details, laat het ons weten. Een unieke ervaring lijkt ons.
- Flashers, voor jullie volgt verdere informatie nog!
Groet Ewout, Jette, Niels en Rebecca

cartridge opbrengst

De totaalopbrengst over 2017 van de inzamelingsactie is € 31.533,--. Een heel mooi bedrag! Er wordt heel veel uren aandacht besteed aan al die dozen vol met materiaal, er is gesjouwd, er is mee rondgereden en uitgezocht. Het wordt allemaal met plezier gedaan en gericht op een mooie opbrengst voor Kerk in Actie en de GZB. Met deze opbrengst kunnen beide organisaties mensen ondersteunen hun leven waardevol te leven. Wij merken dat het steeds moeilijker wordt om waardevol materiaal te ontvangen. We hebben nog redenen genoeg om door te blijven gaan met de inzameling. Zolang er mensen zijn die met energie zich inzetten, zolang er kopers zijn en zolang er voldoende opbrengst is, gaan we door met onze activiteiten.
Heel hartelijk dank daarvoor!
Namens Kerk in Actie en de GZB

pkn logo

De Zendingspost is het kwartaalblad van de classes Barendrecht en Dordrecht. Hieronder kunt u de nieuwsbrief van maart downloaden.

Bestanden:
Information
Aangemaakt 2018-03-02 10:00:50
Gewijzigd
Versie:
Grootte 333.13 KB
Systeem
Downloads 15

 

voedselbank dordrecht

 

Geweldig dat u meehelpt de nood onder de cliënten van de voedselbank te ondersteunen. Deze maand MAART willen we uw bijdrage vragen om de bekende kratten te vullen met: RIJST , RIJST -MIXEN , PASTA , PASTASAUZEN ,PASTAMIXEN .

Mede namens de Diaconie danken we u hartelijk .

Arine en Janneke

Zoals gebruikelijk wordt in de eerste vergadering van het nieuwe jaar in de kerkenraad het moderamen benoemd en wordt de lijst van afgevaardigden vastgesteld. Het gaat dan over een taakverdeling waar u als gemeentelid weinig of niet mee te maken heeft maar wat wel geregeld moet zijn.

Op vrijdag 26 januari jl. was er de gebedssamenkomst voor Wielwijk en Crabbehof in de Verrezen Christus Kerk. Het thema was: Zie ook het belang van de anderen. De woorden, de gebeden, de liederen en de schriftlezingen hadden betrekking op de eenheid van de kerken en gebed voor deze wijken.

Mocht u hinder ondervinden van het geluid in de kerkzaal tijdens de erediensten en heeft u moeite met de verstaanbaarheid van de voorganger wilt u dit dan kenbaar maken aan onze geluidsman Gert-Jan Ketelaar. Hij kan dan onderzoeken of en zo ja hoe hij hierin verbetering kan krijgen. U kunt Gert-Jan aanspreken na de dienst bij de regietafel of mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De kerkrentmeesters.

 

Op zaterdag 13 januari zijn 43 kerkenraadsleden en vertegenwoordigers vanuit de verschillende geledingen bij elkaar geweest in de Andreaskerk om te spreken over het beleidsplan 2018-2022.
Op diverse manieren is in de afgelopen periode informatie verzameld. In eerste instantie zijn alle geledingen in onze gemeente gevraagd om voor hun eigen commissies beleid te maken. Daarnaast heeft de kerkenraad zich bezonnen op een gemeente breed beleid.

Dagelijks woord

Volg ons!

De Andreaskerk is gevestigd in Wielwijk. Wij zijn een Hervormde (confessionele) gemeente, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Al sinds 1963 staat iedere zondag deze boodschap centraal: Gods liefde in Jezus Christus voor iedereen!

> Lees verder

Andreaskerk Dordrecht
Jacob van Heemskerckstraat 19
3317 VL Dordrecht
078-6182695
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.