header6

Op 4 september 2019 heeft de nieuwe classispredikant, ds. G van Meijeren in een extra kerkenraadsvergadering kennis gemaakt met onze kerkenraad. Voorafgaand is gesproken met onze predikant en pastoraal werker. Sinds 1 september 2018 is ds. Van Meijeren als classispredikant werkzaam in de classis Zuid-Holland Zuid. Eenmaal in de vier jaar bezoekt hij, zo mogelijk, alle (wijk)gemeenten binnen de classis, met als doel de onderlinge bijstand en bemoediging.

Op dinsdagochtend 19 november is er weer preekvoorbereiding met gemeenteleden. Samen lezen en bestuderen we het bijbelgedeelte dat in de dienst van 24 november, Eeuwigheidszondag, centraal staat. Aanvang 10.00 uur in de Andreaskerk. Koffie staat vanaf 9.30 uur klaar. Aanmelding wordt op prijs gesteld, maar is niet per sé noodzakelijk. Verdere informatie vindt u in Visserslatijn.
Aanmelden kan bij: Ds. J.v.Schaik ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Ans Nouwen 

Sint en zijn pieten komen bijna weer naar Nederland. Dit jaar hebben Sint en zijn pieten speciaal voor jullie een plekje in hun agenda vrijgehouden. Sint en zijn pieten kunnen dus bij jullie op bezoek komen en wel op de volgende dagen: Zaterdag 30 november vanaf 16:00 uur, Donderdag 5 december vanaf 17:30 uur. Alleen Pieten zijn beschikbaar op: Woensdag 4 december vanaf 17:30 uur
Vrijdag 6 december vanaf 17:30 uur.

Wellicht is het u opgevallen dat er mensen tijdens de dienst aan de collecte geven met hun smartphone. Wilt u ook op deze slimme manier geven? Download dan de Givt-app op www.givtapp.net/download U kunt na het downloaden direct uw e-mailadres invoeren en beginnen met geven. U kunt op een later moment uw verdere registratie afronden.

Ook dit jaar bieden wij de mogelijkheid om een GZB-dagboek aan te schaffen. Bij de uitgang van de liftzijde ligt een inkijkexemplaar van het dagboek “Een handvol koren”. Als u een exemplaar hiervan wilt aanschaffen kunt u uw naam op de bestellijst noteren. Ook bij de andere uitgang ligt een bestellijst. De prijs van het dagboek is € 12,50, maar liefst € 8,- daarvan is bestemd voor het zendingswerk.
Wijkzendingscommissie Andreaskerk

De kerkenraad laat u weten dat in de maand november geen middagdiensten in de Andreaskerk worden gehouden. Al langere tijd trekken de middagdiensten in februari en november een steeds kleiner aantal bezoekers. Mede hierom heeft de kerkenraad zich in de afgelopen perioden beraden over de middagdiensten en heeft ze besloten om de middagdiensten per januari 2020 in een nieuwe opzet voort te zetten.

voedselbank dordrecht
Voor de maand NOVEMBER vraagt de Voedselbank om de volgende produkten: BLOEM/ MEEL, PANNENKOEKENMEEL, POEDERSUIKER, ROZIJNEN/ KRENTEN
Daarnaast zijn DE-waardepunten nog steeds van harte welkom. Helpt u weer mee? De gebruikers van de Voedselbank, maar ook wij, zijn u daar in ieder geval heel dankbaar
voor.
Team Voedselbank Andreaskerk

Komt dat zien en kom meedoen! We gaan Kerst in Wielwijk vieren met een Lichtjestocht! Op zaterdag 21 december, van 16.30u – 18.30u, zal er vanaf het Wijkcentrum De Admiraal een Lichtjestocht starten die zal eindigen in de Andreaskerk, met als onderdelen: een lampionnenoptocht met de 3 Wijzen voorop, het Admiraalsplein, personages als een Romein, Herodes en de herders, de kerststal met (een Antilliaanse) Maria, Jozef en kindje Jezus in onze kerk, met het Ere zij God door onze muziekgroep, met eten/drinken/knutselen in onze kerkzaal. Kortom een écht feest voor de wijk waar u/jij bij moet zijn! Kom gezellig meelopen met de tocht en/of kom kijken in de kerk. Helpen? Geef je dan zo gauw mogelijk op als: verkeersbegeleid(st)er, herder(in), herbergier(ster), helpende hand bij: eten/drinken/knutselen, op -en afbouw van stal/partytent, opruimen kerkzaal/keuken. Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Mirjam van der Schoor: 078-6138283. B.v.d.!

Commissie Lichtjestocht t.w. Arie, Esther, Marion, Nico, Sandra en Mirjam

Dagelijks woord

Volg ons!

De Andreaskerk is gevestigd in Wielwijk. Wij zijn een Hervormde (confessionele) gemeente, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Al sinds 1963 staat iedere zondag deze boodschap centraal: Gods liefde in Jezus Christus voor iedereen!

> Lees verder

Privacyverklaring

Andreaskerk Dordrecht
Jacob van Heemskerckstraat 19
3317 VL Dordrecht
078-6182695
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.