header6

Kies je boekje!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Kies je boekje!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Toetsweken en andere feestjes stonden het Flashkamp in de weg. Een kamp zonder jeugd met alleen leiding kan natuurlijk niet. Daarom een nieuwe datum voor het Flashkamp: We gaan van 30 juni tot 2 juli. En groep 8-ers gaan jullie ook mee? Binnenkort komt Rebecca even langs tijdens jullie kindernevendienst en daarnaast nodigen we jullie ook van harte uit voor onze Flash avond op 10 juni van 19:00 uur tot 21:00 uur. Dan kun je alvast een beetje kennis maken met ons. Tot snel!

Groet Ewout, Jette en Rebecca

Namens klanten, bestuur en vrijwilligers wil ik u hartelijk danken voor de vele giften in de vorm van sokken en ondergoed. We kunnen weer veel klanten blij maken. Hopelijk kunnen we dv volgend jaar weer op u giften rekenen. Mocht u tussendoor nog kleding of (nieuw) ondergoed willen geven dan kunt u terecht aan de Sint Jorisweg 68.

Vriendelijke groet, Margriet Goudriaan

rommelmarkt2015
Wat is nodig voor een succesvolle Rommelmarkt? Spullen, kopers, verkopers en hulp! Wilt u ons helpen? We zoeken medewerkers op de inzamelavonden op woensdag 20 en vrijdag 22 september van 19.00 t/m 21.00 uur. Op zaterdag 23 september zoeken we opbouwers 5.00 t/m 8.30 uur en verkopers van 8.30 t/m 11.30 uur en verkopers van 11.30 t/m 14.30 uur. Aanmelden of meer info, neem dan contact op met Rianne v.d. Knijff.
Namens de activiteitencommissie, Kees Verheul

zpf2017 1

Er zijn nog vrijwilligers nodig voor:
-kinderknutselkraam: aanmelden bij Esther: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
-infokraam Andreaskerk: aanmelden bij Mirjam: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mag ik even Uw aandacht? Dit jaar begeleid ik team de Hoop bij rondje Nederland in 48 uur 1200 km estafette fietsen. Wilt U mij sponsoren. Alle info vind U op https://www.cycleforhope.nl/actie/patrick-van-der-helm Daar kunt U rondje Nederland van start tot finish volgen. Bij voorbaat dank voor Uw bijdrage.

Patrick van der Helm

voedselbank dordrecht

 

De maand JUNI is alweer begonnen. Dank voor het inbrengen van goederen voor de kledingbank. Nu is de VOEDSELBANK weer aan de beurt. Voor de maand JUNI wordt gevraagd: KOFFIE, THEE en SUIKER. We hopen weer goed gevulde kratten mee te geven aan de chauffeurs van de voedselbank.
Bij voorbaat onze dank,
Arine en Janneke

Dagelijks woord

Volg ons!

De Andreaskerk is gevestigd in Wielwijk. Wij zijn een Hervormde (confessionele) gemeente, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Al sinds 1963 staat iedere zondag deze boodschap centraal: Gods liefde in Jezus Christus voor iedereen!

> Lees verder

Andreaskerk Dordrecht
Jacob van Heemskerckstraat 19
3317 VL Dordrecht
078-6182695
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.