header6

Kies je boekje!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

rommelmarkt2015
Doelen rommelmarkt: De verdeling van de netto opbrengst van de rommelmarkt op 23 september is:
● 50% Albis Roemenië
● 25% Wijk in de kerk
● 25% Dordtse Evangelisatie

Vrijdag 21 juli van 15.30-17.00 uur is er weer een Swingies-middag (kinderevangelisatie in de wijk): zingen, springen en dansen op liedjes van Herman Boon, Opwekking Kids, Hillsong Kids etc, een bijbelverhaal en daarna knutselen. Kinderen vanaf 6 jaar, natuurlijk ook van de Andreaskerk, zijn van harte welkom in het zaaltje van speeltuin Wielwijk (Piet Heynstraat 1).

bidden
“Nader tot God, dan zal Hij tot u naderen.” Jac.4:8. U/jij bent van harte welkom om mee te bidden:

Eindelijk was het weer zover. Eindelijk stond de lange tafel met de witte lakens weer in de kerk. Eindelijk weer brood en wijn in ons midden. Wat mij betreft kwam het Avondmaal geen dag te vroeg dit keer.

voedselbank dordrecht

 

De maanden JULI en AUGUSTUS verzamelen we geen levensmiddelen, maar zeker ook noodzakelijke artikelen: WASMIDDELEN ; TANDPASTA ; TOILETARTIKELEN en AFWASMIDDEL. Helpt u ook in de vakantiemaanden mee om de groene kratten bij de ingangen te vullen ? Zoals u weet , de cliënten van de voedselbank zijn u heel dankbaar ! En wij doen dit met liefde voor onze medemens .
Bij voorbaat onze hartelijke dank .
Arine en Janneke

Met het gebruik van steeds meer digitale informatievoorziening via de kerkelijk post, de website, het Visnet en facebook kan het zijn dat gemeenteleden problemen ervaren om deze digitale informatie allemaal beschikbaar te krijgen thuis. Als u dit aangeeft bij uw wijkouderling dan geven zij dit aan ons door en helpen we u graag om hierin naar een oplossing te zoeken zodat iedereen die dat wenst kan beschikken over alle informatie.
De ouderling-kerkrentmeesters.

In januari zijn we met een groep van tien mensen enthousiast van start gegaan met de belijdeniscatechese. Heel wat onderwerpen hebben sindsdien de revue gepasseerd. Aanvankelijk hoopten we dat de meesten van onze groep op 1ste Pinksterdag belijdenis zouden kunnen doen. Bij nader inzien blijkt de tijd daarvoor toch te kort, en willen we liever nog een aantal avonden met elkaar in gesprek kunnen gaan over thema’s waaraan we nog geen of weinig aandacht konden besteden. In afstemming met de kerkenraad is besloten dat de openbare belijdenis van het geloof daarom gebeurt op zondag 24 september. Dat geeft ons als groep de gelegenheid voor voldoende verdieping en verbreding van het geloof.
Namens alle belijdeniscatechisanten, ds. Jasper van Schaik.

In Tbilisi, de hoofdstad van Georgië, is de Evangelical Baptist Church gestart met de dagopvang van 25 straatarme kinderen. Via de stichting "Kom over en help" willen we dit project financieel ondersteunen.

Dagelijks woord

Volg ons!

De Andreaskerk is gevestigd in Wielwijk. Wij zijn een Hervormde (confessionele) gemeente, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Al sinds 1963 staat iedere zondag deze boodschap centraal: Gods liefde in Jezus Christus voor iedereen!

> Lees verder

Andreaskerk Dordrecht
Jacob van Heemskerckstraat 19
3317 VL Dordrecht
078-6182695
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.