Dankbaar voor de Buurtlunch (26/9) en de eerste Buurtviering (10/10) waar we veel gasten uit de buurt mochten verwelkomen.

buurtlunch 2 okt 2021  buurtlunch okt 2021

logo de andere boeg

Ook al is er vanwege de coronamaatregelen geen officiële opening geweest, er zijn inmiddels wel diverse activiteiten in De Andere Boeg van start gegaan. Door corona hebben we de maandelijkse buurtlunch tijdelijk in een ander jasje gestoken: de Buurtlunch To Go! Bezoekers kunnen op een veilige manier een lunchpakket afhalen en hebben zo de gelegenheid om elkaar en de vrijwilligers buiten op het pleintje te ontmoeten. In juni hopen we weer, op gepaste afstand, samen aan tafel de maaltijd te kunnen houden.