ckia logo
De orthodoxe Joodse huwelijksceremonie lijkt op het 1e gezicht alleen een cultureel Joods gebruik. Ogenschijnlijke neutrale teksten in de Bijbel blijken met de Joodse huwelijksceremonie te maken te hebben. Hoe vindt de Joodse huwelijksceremonie plaats? Welke verrassende symbolieken kunnen we ontdekken in de relatie tussen Christus en Zijn bruidsgemeente met de Joodse huwelijks-ceremonie? Wie worden exact bedoeld met Gods bruidsgemeente? Welke geweldige bemoedigingen en hoopvolle perspectieven biedt deze symboliek in onze tijd en voor de Toekomst die ons wacht?

Hieronder kunt u het bestand downloaden