ckia logo
Het Tempelplein in het centrum van de Oude Stad Jeruzalem is regelmatig een bron van onlusten, dreiging, agressie en geweld. Sommigen vergelijken de Tempelberg met een tijdbom die ieder moment een verwoestende explosie kan veroorzaken . De Tempelberg is ruim 3000 jaar op een bijzondere wijze verbonden aan de geschiedenis van het Joodse volk, ondanks dat moslims hun rechten op deze plaats laten gelden. Wat maakt deze plek zo bijzonder voor Jood en christen? Wie is de rechtmatige eigenaar van de grond van het huidige Tempelplein? Waarom in onze tijd de felle (geestelijke) strijd/ Eindstrijd om Jeruzalem en m.n. om de Tempelberg? Waarom blijft deze plaats tot de komst van de Messias (wederkomst) de meest gevoelige plek op aarde?

Hieronder kunt u het hele bestand downloaden

Bestanden:
Aangemaakt 2019-10-03 15:47:29