header6

uitnodiging mazzaltov concert juni 2017

In mei en juni 2018 organiseert Chr.v. Israël speciaal voor het 70-jarige bestaan van de staat Israël een feestelijke concerttour door Nederland: Mazzaltov Israël, gefeliciteerd! Donderdagavond d.d. 7 juni is er een Mazzeltov-concert in de Grote Kerk a/d Lange Geldersekade 2 te Dordrecht. Deze avond wordt een unieke belevenis.

Laat u meeslepen door inspirerende verhalen over de fascinerende geschiedenis, het heden èn de toekomst van Israël. Daarnaast is er tijdens deze avond veel koor- en samenzang met prachtige liederen over Israël. Christelijk jongerenkoor ‘Jigdaljahu’ zingt onder leiding van dirigent Bert Noteboom en wij zingen af en toe met hen mee! De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ca. 22.00 uur ( incl. pauze). De entreekosten voor deze avond bedragen slechts 5 euro, inclusief één gratis consumptie. Bestel tijdig uw kaarten via: www.70jaar.nl of telefonisch 033-4220404. ( ma.t/m za. van 9.00-22.00 uur). U bent van harte welkom om het feest mee te vieren, graag tot dan!

Zeg het voort! Shalom, namens de gezamenlijke commissies Kerk en Israël, Tea Oostenrijk-Baron en Johan de Korte.

 

De Andreaskerk is gevestigd in Wielwijk. Wij zijn een Hervormde (confessionele) gemeente, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Al sinds 1963 staat iedere zondag deze boodschap centraal: Gods liefde in Jezus Christus voor iedereen!

> Lees verder

Andreaskerk Dordrecht
Jacob van Heemskerckstraat 19
3317 VL Dordrecht
078-6182695
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.