ckia logo

Israël is alle eeuwen door als een opgedreven schaap (Jer. 50:17). Ze werd opgejaagd, aangevallen, belaagd en vermoord. Wat was de diepste oorzaak van hun ballingschappen? Geldt de landbelofte van God aan Abraham in deze tijd nog wel? Wat betekent de grote terugkeer na 1948 naar het beloofde land Israël en wat heeft deze te maken met de komst van de Messias van Israël -Jezus? Waarom is Israël HET TEKEN VAN HOOP in onze tijd? Kunnen wij als christenen wat betekenen in Gods plan met het Joodse volk?

Hieronder kunt u het bestand downloaden

Bestanden:
Aangemaakt 2017-11-02 21:50:37