ckia logo
Op dinsdag 13 oktober is er een studieavond met ds. Willem J.J. Glashouwer , president van Christenen voor Israël Internationaal. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Verbonden en Koninkrijk .
De bijeenkomst vindt plaats in de Andreaskerk , Jac. van Heemskerckstraat 19 in Dordrecht. De aanvang is om 20.00 uur. Inloop voor koffie/ thee vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis. Er is aan het einde van de avond tevens de mogelijkheid van verkoop van producten uit Israël. Vanwege de coronacrisis volgen we de richtlijnen van het RIVM en kunnen er maar een beperkt aantal mensen toegelaten worden. Aanmelding bij Chr.v. Israël is verplicht via: www.christenenvoorisrael.nl of 033-2458824. Wie het eerst kom, wie het eerst maalt.