ckia logo

Maandagmorgen d.d. 5 december hoopt dhr. Dirk van Genderen voor ons een lezing te verzorgen. Het thema voor deze morgen is: “Leven we momenteel in de eindtijd, kort voor de wederkomst van de Messias van Israel, Jezus? Is dit te herkennen? Wat betekent dit Bijbels gezien voor het Joodse volk, alvorens het Messiaanse Rijk aanvangt?“

Locatie: Andreaskerk , Jac. Van Heemskerckstraat 19 te Dordrecht. Aanvang: 10.00 uur. Inloop met koffie vanaf 9. 40 uur.
Bij deze van harte uitgenodigd. Breng gerust uw vrienden mee!

Namens de commissie K&I Andreaskerk, Nico den Toom en Johan de Korte.