Aan mij, Franciske van Vugt, is gevraagd of ik me aan de gemeente wil voorstellen. ​Wat was het al fijn om al enkele keren bij te dragen aan de invulling van de erediensten. In de komende jaren hoop ik dat vaker te doen, daar ik sinds kort een van uw organisten ben. Daarnaast zal ik ook wel eens op de vleugel spelen om zang of andere instrumentalisten te begeleiden. Het zingen zie ik als een heel mooi onderdeel van de erediensten, een van de manieren om onze hemelse Vader lof en dank te geven.
Na mijn studies aan het conservatorium ben ik getrouwd met Marc van Vugt, een echte Dordtenaar. Wij zijn in oktober 2020 lid geworden van uw gemeente. Samen hebben we vier kinderen ontvangen die inmiddels tot de jong volwassenen gerekend mogen worden. Het begeleiden van erediensten doe ik al vanaf mijn puberjaren, later heb ik ook veel muzieklessen gegeven en koren begeleid en gedirigeerd.
In het dagelijks leven ben ik op meerdere terreinen als vrijwilliger actief en zo probeer ik mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij. Mijn dagelijks werk bestaat uit het lesgeven (Nederlands) aan (voor-)examenleerlingen van havo en vwo in Spijkenisse. Het is een baan waarin ik mijn liefde voor jeugd en voor taal kwijt kan. Ik wil jullie graag beter leren kennen en als iemand het leuk vindt om samen muziek te maken, ga ik daar graag op in.

Als kerkrentmeesters en leden van de muziekcommissie zijn we blij dat Franciske haar bijdrage gaat verlenen aan de muzikale invulling tijdens de erediensten. We wensen haar hierbij Gods zegen en
vreugde toe.