De kerkdiensten zijn weer gestart. Binnen het jeugd- en kinderwerk is er veel vraag naar leiding en de nood is groot bij de oppasdienst 0-4 jaar. De vraag naar vrijwilligers speelt niet alleen in deze coronatijd maar ook in de gewone situatie. Momenteel zijn er geen mogelijkheden om oppasdienst tijdens de huidige kerkdiensten te organiseren. Ouders met jonge kinderen kunnen daardoor de kerkdienst niet  bezoeken.
Wat zijn de taken tijdens de oppasdienst. Binnen deze coronatijd pas je altijd samen op, in de normale situatie ben je met 4 personen. Je bent verantwoordelijkheid voor de kinderen, je troost de kinderen, maakt een puzzel met de kinderen en/of je leest een boekje voor. Voor de dienst zet je spullen en na de dienst ruim je het speelgoed op. Wilt u of jij ervoor zorgen dat deze ouders in deze coronatijd weer naar de kerk kunnen of juist de oppasdienst ondersteunen in de gewone tijden dan horen we het graag. U kunt dan contact opnemen met Klarinda Eichhorn, jeugdouderling via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.