missie dordt nieuws

Missie Dordt Nieuws is de digitale nieuwsbrief van de stichting Missie Dordt – een interkerkelijke organisatie voor missionair werk op het eiland van Dordrecht. Met gebundelde krachten spannen we ons in om goed nieuws te zijn voor de stad.

Met deze nieuwsbrief geven wij informatie over missionaire initiatieven binnen onze stad. Dit kan gaan om nieuws of activiteiten van onze eigen kernteams of deelnemende kerken, maar ook relevante berichten van andere organisaties uit ons netwerk. Wil je jouw initiatief ook terugzien in de nieuwsbrief? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Via onderstaande link kunt u de nieuwsbrief downloaden.

Nieuwsbrief september 2022