Het Kerkkantoor bericht onze wijkgemeente als nieuwe leden worden ingeschreven. Om deze nieuwe leden actief welkom te heten is een nieuw initiatief genomen. Het plan is om een leuk welkomstpakketje af te geven aan de deur, met daarin o.a. informatie over de activiteiten binnen onze gemeente. En daar wordt uw/jullie hulp bij gevraagd! Het zou mooi zijn als iemand uit de directe omgeving van de nieuwe leden het eerste contact legt. Een kennismaking met iemand dichtbij je nieuwe adres en/of dichtbij iemand die ook naar de Andreaskerk gaat... Het kan dus zijn dat u/je gebeld wordt met dit verzoek. Wij hopen dat het initiatief een enthousiast vervolg gaat krijgen!
Jos Cirkel