Op het kerkkantoor zijn we op zoek naar een vrijwilliger die zich zou willen inzetten voor onze kerk. De werkzaamheden zijn van groot belang voor het op orde houden van onze wijkgemeenten.
De werkzaamheden bestaan uit:
- lichte administratieve werkzaamheden
- inkomende post verwerken
- declaraties gastpredikanten verwerken
- bankafschriften uitdraaien
- kas bijhouden en tellen
- stukken in archiefmappen opbergen
- telefoon beantwoorden
We vragen:
- Iemand die nauwgezet kan werken
- 2 ochtenden per week beschikbaar is op het kerkkantoor
- Kennis heeft van Office: Outlook, Wordt en Excel.
- Lid is van de Hervormde Gemeente Dordrecht.

Heb je interesse: Stuur dan een mailtje naar Paul van Utrecht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.