Op zondag 21 februari en zondag 7 maart hopen we via Zoom weer met elkaar koffie te drinken na de kerkdienst! De link daarvoor wordt toegestuurd met de Kerkelijke Post van dat weekend. Aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is dus niet nodig. Ontvangt u /jij als lid van onze gemeente nog geen Kerkelijke Post dan moet u/ jij zich registreren via www.andreaskerk.com/visnet/registreren . De koffie-ontmoeting start ongeveer 10 minuten na afloop van de dienst.