Kunnen wij als Andreaskerk zo’n avond organiseren? Nou en of! .....er meldden zich tegen de dertig deelnemers uit allerlei Dordtse kerken, van behoudende tot evangelische signatuur en 10 “eigen” gemeenteleden. Het hele programma via Zoom, alle deelnemers zagen en spraken elkaar vanuit de thuissituatie. Missie Dordt leverde de gebedsonderwerpen aan, gericht op de activiteiten van SuperKids en onze activiteiten in de wijk en dichtbij huis. Samen waren wij stil voor God en namen tijd voor stil gebed. Wat een openheid onderling, wat mochten we mooie ervaringen en ideeën delen! In dankbaarheid en liefde verbonden over de kerkmuren heen!
John de Kwant, André en Marijke Evera en Jos Cirkel