Wil jij je huis tijdelijk delen met iemand in een directe noodsituatie? Voor een periode van een paar weken of enkele maanden? Wil jij er voor iemand zijn, een luisterend oor, waar iemand kan ontspannen en genieten van rust, gezelligheid, van gezinsleven? “De Rustplek” is een interkerkelijk initiatief vanuit “Samen Dordt”, dat in navolging van Amersfoort nu ook in Dordrecht is gestart. Er is uiteraard deskundige begeleiding en de cliënt heeft een dagprogramma voor een aantal dagen per week.

Contactpersoon vanuit de Andreaskerk: Margriet Bol, evangelisatie-ouderling