Kerkbalans logo 2018

Zoals u inmiddels gewend bent aan het begin van een nieuw kalenderjaar, wordt ook deze keer de actie kerkbalans gehouden. De actie loopt van 16 januari tot 31 januari 2021. In deze periode kunt u daarom de lopers weer aan uw deur verwachten. Wij vragen uw begrip voor het feit dat dit vanwege de coronamaatregelen dit jaar wellicht op een andere manier gaat dan dat u gewend bent. Uit de inkomsten van kerkbalans worden o.a. salarissen betaald van de predikant, pastoraal medewerker, koster en organist. Voor 2021 zijn er plannen om de vloer en de plafonds op de benedenverdieping op te knappen. Maar u kunt ook denken aan de kosten voor het jeugdwerk, ouderenwerk, evangelisatiewerk en multimedia. Ook gaat m.i.v. 2021 het pionierswerk in de wijk van start. Dit alles en het onderhoud aan de pastorie wordt betaald uit de opbrengsten van de kerkbalans. Uw gaven zijn van groot belang voor het in stand houden/ groei van onze wijkgemeente. Daarom willen we u oproepen om, indien mogelijk, gul te geven. We rekenen op uw medewerking. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw bijdrage!
De wijkkerkrentmeesters