Vanuit Albis ontvangen de leden van de Albis commissie regelmatig berichten en foto’s. Een paar dagen voor kerst ontvingen wij een YouTube filmpje waar pastor Belá ons begroet met “lieve vrienden uit Dordrecht”. Hij spreekt een gebed uit en hij begeleidt de kinderen op de harmonica met twee kerstliedjes. Wist u dat de lezenaar en de avondmaalstafel, te zien op het filmpje, bij de ingebruikname van het kerkje geschonken zijn door de Protestantse Zorggroep Crabbehoff? Het Christusmonogram op de lezenaar is een mooi symbool en is ook in de Andreaskerk prominent aanwezig is. Vandaar dat we regelmatig de tekst gebruiken: Dordrecht – Albis 1400 kilometer: door Christus verbonden. Eigenlijk al weer te veel woorden. Geniet van het filmpje. De “Albis gangers” onder ons herkennen vast een aantal gezichten.

Namens de commissie, Jaap Slager