Voor Power zijn we met spoed op zoek naar leiding om te zorgen dat de Poweravonden kunnen blijven doorgaan. Power wordt eens per 2 weken georganiseerd op zaterdagavond en is voor de leeftijdscategorie tussen 15 en 20 jaar. Ben jij degene die graag met en voor hen gezellige avonden organiseert, dan horen we het graag. Zeker in deze coronatijd is het belangrijk dat we met elkaar verbonden blijven. Mocht je interesse hebben neem dan contact op met Klarinda, of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.