Vanwege het corona-virus is het helaas niet mogelijk om de dankdienst in te vullen zoals we dat gewend zijn. Er wordt dit jaar geen fruit ingezameld en er worden geen fruitbakjes rondgebracht. De diakenen hebben nagedacht over een alternatieve invulling van de dankdienst vanuit het principe omzien naar elkaar. Over de concrete inhoud wordt u op een later tijdstip op de hoogte gesteld. Om dit mogelijk te maken, vragen wij u een gift over te maken op rekeningnummer NL05 INGB 0000 3796 85 onder vermelding van 'dankdienst'.​ Alvast hartelijk dank.
De diakenen.