Voorlopig is gemeentezang niet mogelijk tijdens de erediensten. We zijn daarom op zoek naar gemeenteleden (m/v - jong/oud) met enig muzikaal zangtalent die tijdens de dienst - in kleine samenstelling - de liederen willen zingen met begeleiding van het orgel. In de dienst van afgelopen zondag hebben we hier een begin gemaakt. Het gaat om de diensten waarin “Be Blessed” niet aanwezig is. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, neem dan contact op met Erwin Ista of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Muziekcommissie