De kerkenraad bezint zich over de organisatie van de pastorale zorg binnen onze wijkgemeente. Als wij met elkaar nadenken over de organisatie van het pastoraat binnen onze gemeente, is het belangrijk tot een goede onderlinge afstemming van de georganiseerde en de informele pastorale zorg binnen onze gemeente te komen. Van belang is ook de vraag in hoeverre het aanbod aan pastorale zorg aansluit op de ervaren behoefte binnen onze gemeente door oud èn jong. Om die reden is het goed de gemeente hierover te horen. Om te beginnen d.m.v. een enquête. U kunt de enquête digitaal invullen door te klikken op deze link: https://www.onderzoekdoen.nl/enq/?f=adum4ykbbr
De enquête is persoonlijk, dus meerdere gezinsleden kunnen hem invullen. De sluitingsdatum voor deze enquête is 1 oktober. Op de gemeenteavond van 7 oktober hopen wij de uitkomst van de enquête met u te bespreken. Wij doen een beroep op u allen, jong en oud, deze enquête in te vullen. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.