In verband met de meest recente berichtgeving omtrent risico's van Corona besmettingen bij zelf georganiseerde bijeenkomsten, hebben we in overleg besloten de Startdag van 19 september af te lassen. Het doel van de startdag is een gezamenlijke ontmoeting en saamhorigheid. Van deze gemeenschapszin is natuurlijk geen sprake als mensen zich niet vrij en/of veilig voelen om te komen vanwege de risico's op besmetting die er, ondanks de genomen maatregelen, toch altijd zijn. In dat geval schieten we ons doel juist voorbij. We rekenen op jullie begrip.
De activiteitencommissie