Met ingang van 1 juli is het aantal bezoekers van de zondagse eredienst in onze kerk opgeschaald naar 75 personen. Voor de diensten zullen gemeenteleden “op alfabet” in de gelegenheid gesteld worden de dienst in de kerk bij te wonen. Voor de dienst van 2 augustus zijn de letters M t/m Z aan de beurt. Aanmelding en registratie vooraf is noodzakelijk. Dat kan van maandag t/m woensdag, voorafgaande aan de dienst, ’s avonds van 20.00 – 22.00: tel. 06-83 06 77 27 òf per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag vermelden met hoeveel gezinsleden u komt. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding. Hoewel wij er alles aan doen dit te voorkomen is het mogelijk dat bij getalsoverschrijding niet alle aanmeldingen gehonoreerd kunnen worden. Wij vragen u tussen 9.30 en uiterlijk 9.55 aanwezig te zijn en bij binnenkomst de instructies van de ontvangstcommissieleden nauwkeurig op te volgen. Van elke dienst wordt een presentielijst opgemaakt. Dit i.v.m. contactonderzoek bij onverhoopt Coronapositief testen van een kerkganger. Indien u gebruik wenst te maken van de autodienst kunt u contact opnemen met Goof de Korver tel. 6140703. Gebruik van een mondmasker door chauffeur en passagier wordt geadviseerd.