Wij zien inmiddels terug op een drietal diensten in onze kerk. Voor predikant en kerkgangers een verademing. Naar Psalm 84: “ hoe lief heb ik Uw huis! ”. Gedurende de maand juni “oefenen” wij met de logistieke gang van zaken, en die tijd blijken wij zeker nodig te hebben. Wij zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid die wij hebben wanneer wij samen komen als gemeente. Dankbaar maken wij gebruik van de praktische handreikingen van de kant van de PKN. Een uitgewerkt gebruiksplan voor onze Andreaskerk wordt z.s.m. op de website geplaatst. Tot 1 juli zijn vanwege de beperkte opstartcapaciteit van - in ons geval - max. 25 kerkgangers kringen in de gelegenheid gesteld de diensten bij te wonen. Na 1 juli wordt het mogelijk samen te komen met 100 – in ons geval max. 75 - personen . De eerste twee diensten in juli hebben een bijzonder karakter:op 5 juli afscheid van een 10-tal kinderen van de Kindernevendienst, op 12 juli zal de Heilige Doop bediend worden aan 5 kinderen. Beide diensten dus met extra genodigden. Met ingang van 19 juli maken wij een begin met het op alfabet uitnodigen van gemeenteleden, te beginnen met de achternamen A t/m C. Aanmelding per email of telefoon in de week voorafgaande aan de dienst. Nadere informatie volgt in het e.v. nummer van KOD en via de Kerkelijke Post.
Namens de werkgroep, Jan W. Cirkel