Inmiddels zijn de kerkdiensten al weken te volgen via de kerkomroep (geluid) en via You tube (beeld en geluid). Op onze website www.andreaskerk.com delen we de actuele internet links hiervoor. Deze kunt u vinden door te klikken op het tabje “diensten”. Daarnaast is het ook mogelijk om de link via de mail te ontvangen. Als lid van onze gemeente kunt u zich registreren voor ons Visnet. Dit kan via de laatste tab op onze site : “visnet”. Klik vervolgens op registeren en vul uw gegevens in. Na enkele dagen ontvangt u een mail met de bevestiging van uw registratie en krijgt u automatisch elke week de kerkelijke post toegestuurd via de mail. Deze kerkelijke post bevat de liturgie voor de zondag, de wijkberichten en de links om de dienst online te volgen. Bij vragen of problemen met de registratie kunt u contact opnemen met het webteam: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met onze koster Rebecca 06-22434303.