header6

Zondag 28 juni hoop ik weer voor te gaan in de eredienst. In de kerk zullen opnieuw een klein aantal gemeenteleden worden uitgenodigd om de dienst bij te wonen. Na deze zondag zit de ‘oefenmaand’ juni erop en gaan we vanaf juli kerkdiensten voor een maximaal aantal van 75 kerkgangers organiseren (lees onderstaand).
Zondag 5 juli gaat ds. Lock uit Scheveningen (voorheen uit Uitwijk) voor te gaan. In deze dienst nemen een tiental kinderen afscheid van de kindernevendienst. Zij zullen dan ook samen met hun ouders worden uitgenodigd om de dienst bij te wonen. Na de zomer begint hun middelbare schooltijd en normaliter zouden deze maanden met allerlei feestelijke afscheidsmomenten op de basisschool zijn gevuld. Maar corona gooit roet in het eten. Hopelijk kunnen we deze zondag in de kerk bij dit grote overgangsmoment in jullie leven stilstaan. Veel dingen laat je achter en zullen voortaan anders zijn, ook in het geloof is dat zo. Zelfs je ideeën en gedachten over God veranderen misschien, maar Hijzelf verandert niet en gaat met je mee. Dat belooft Hij.

Ds Jasper van Schaik

Dagelijks woord

Volg ons!

De Andreaskerk is gevestigd in Wielwijk. Wij zijn een Hervormde (confessionele) gemeente, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Al sinds 1963 staat iedere zondag deze boodschap centraal: Gods liefde in Jezus Christus voor iedereen!

> Lees verder

Privacyverklaring

Andreaskerk Dordrecht
Jacob van Heemskerckstraat 19
3317 VL Dordrecht
078-6182695
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.