licht voor dordt

Samen brengen we Licht aan iedere Dordtenaar die wordt getroffen door de gevolgen van het coronavirus. Missie Dordt is partner van 'Licht voor Dordt' en doet graag de volgende oproep aan Dordtse kerken, geloofsgemeenschappen en individuele gelovigen:
* Stuur een kaart (bestel nú GRATIS)
* Ontsteek een kaars (zaterdag 20.00 uur)
* Kijk en deel (videoboodschap via RTV)
* Geef hulp (word hulpaanbieder)
* Hef een banier op (bestel een spandoek)
* Bid zonder ophouden (#gebedvoordordt)
* Steun met uw gift (meegeven)

Juist in deze tijd mogen we samen liefde, zorg en hoop brengen in de stad. #lichtvoordordt

Licht voor Dordt is een gezamenlijk initiatief vanuit de Dordtse kerken en maatschappelijke organisaties als respons op de corona crisis.

Hieronder vindt u de link naar de nieuwsbrief:

nieuwsbrief week 14