Hierbij feliciteren wij wijkgemeente 2 rondom de Augustijnenkerk van harte met de aanneming van het beroep door ds. A.J. van den Herik. Wat een zegen dat ds. Van den Herik het beroep heeft kunnen aanvaarden en ons binnen afzienbare tijd zal komen versterken. Ook denk ik hierbij aan mijn gewaardeerde collega ds. Michel Maas, die sinds het vertrek van ds. Van Wijk toch maar de lusten en de lasten van de verantwoordelijkheid voor twee wijkgemeentes moest dragen. Dat de lusten zullen blijven, maar de last nu spoedig in gezamenlijkheid gedragen mag worden. Familie Van den Herik wens ik een liefdevol afscheid van Moerkapelle toe en een warm welkom bij ons in Dordt! Moge de Goede God jullie daarin vergezellen!
Ds. Jasper van Schaik