Hierbij doet de kerkenraad nogmaals een beroep op u allen om geschikte personen voor het ambt van ouderling aan te dragen. Momenteel komen we twee ouderlingen tekort. Wanneer het ons niet lukt om versterking van het pastorale team te vinden, zullen er per januari 2021 zelfs vier lege plaatsen in ons team van ouderlingen vallen.

Daarom willen wij u dringend vragen om nog eens goed om u heen te zien in de gemeente of u mensen kent die u geschikt vindt om het pastorale gesprek met anderen te voeren. Ook als u zichzelf hiertoe geroepen voelt, wordt u van harte uitgenodigd om met ons het gesprek over de rol van ouderling aan te gaan. Deel je met ons het verlangen om in Jezus’ naam dichtbij andere mensen te zijn? Ben je belijdend lid van onze gemeente? Houd je van een goed gesprek? Ben je één dagdeel per week beschikbaar? Dan heb je genoeg te geven en te ontvangen en hopen wij dat je ons team komt versterken. De vergaderlast beperkt zich tot tien kerkenraadsvergaderingen en twee pastorale teamontmoetingen per jaar. Voelt u zich geroepen of wilt u iemand aandragen als kandidaat, neem dan contact op met ds. Jasper van Schaik of scriba Richard Kamerling. We komen graag met u in gesprek!