cursus heer leer ons bidden
In februari start de cursus “Heer, leer ons bidden”. Samengesteld door o.a. Alpha Nederland/ Prayercourse. De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten op basis van het Onze Vader. Deelname is gratis. De cursus wordt gegeven door gemeenteleden van Gesprek en Gebed.​ Het doel is ons gebedsleven te verdiepen en zo te groeien in onze relatie met God. Deze cursus is geschikt als je misschien niet zo gewend bent om te bidden of als je gewoon meer wilt leren over gebed. De cursus zal zijn op dinsdagavonden: 4/2, 11/2, 18/2, 3/3, 10/3 en 17/3 van 20:00 - 21:30 uur in de Andreaskerk. Informatie en opgave voor 1 februari a.s.: Wilma Kuiper (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Peter van der Schoor (p.vanderschoor@solconmail.nl)