De Andreaskerk is dringend op zoek naar een iemand die zorgdraagt voor het onderhoud van ons kerkgebouw en de pastorie. Ben jij technisch onderlegd, handig en heb je enige ervaring in een technisch beroep of ken je iemand die dit is. Dan zijn we op zoek jaar jou.

Taken Kerkmeester
- Als kerkmeester coördineer je de uit te voeren jaarlijkse controles en/of het onderhoud van o.a. de CV, AED, brandblussers, kerkklok, glazenwassers, lift, alarminstallatie en het dak en orgel.
- Als kerkmeester coördineer je het gepland klein en groot onderhoud wat door vrijwilligers of in onderaanneming wordt uitgevoerd.
- Als kerkmeester ben je deel van de kerkenraad en team van kerkrentmeesters.
- Deze werkzaamheden doe je samen met de assistent kerkmeester en een team van vrijwilligers.
We hopen dat u uw steentje wilt bijdragen zodat ons kerkgebouw en de pastorie op orde kunnen blijven.
We horen graag van u,
de kerkrentmeesters