Wellicht is het u al opgevallen dat onze koster Rebecca Wierks – Wink in blijde verwachting is. Tot nu toe heeft zij haar werkzaamheden nog goed kunnen uitvoeren maar nu breekt wel de periode van zwangerschapsverlof aan. Rebecca zal vanaf 6 januari haar werkzaamheden tijdelijk neerleggen en zich, samen met Niels en Evi, gaan voorbereiden op de geboorte van hun kindje. We wensen ze een goede en mooie tijd toe. De taken van de koster zullen worden waargenomen door hulpkoster Bart Jelier en door Ronald Zwiers, geassisteerd door diverse andere vrijwilligers. Voor vragen kunt zich wenden tot Bart en Ronald via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Namens de kerkrentmeesters, Ronald Zwiers