In de afgelopen tijd hebben een aantal veranderingen plaats gevonden in het team van organisten. Fred van Lieburg heeft om persoonlijke redenen besloten te stoppen als vaste organist. We bedanken
hem voor zijn bijdrage aan de erediensten in de afgelopen jaren. Daarnaast heeft André Evera aangegeven het rustiger aan te willen doen, hij blijft nog wel 3 tot 4 orgelbeurten per kwartaal vervullen. Naast Erik de Knegt, die regelmatig als invaller dienstdoet, hebben we gezocht naar een nieuwe vaste organist. Tijdens de dienst van 8 december jl. hebben we als gemeente muzikaal kennis kunnen maken met Erik van de Klooster. We zijn verheugd om hem als nieuwe vaste organist in ons midden te verwelkomen. Op een later moment zullen we beide “Erik’s” aan u voorstellen. Als kerkenraad en commissie “Muziek in de Eredienst” zijn we dankbaar dat het team van organisten weer compleet is en wensen hen veel inspiratie en zegen toe in de begeleiding van de gemeentezang.
Erwin Ista, namens de commissie “Muziek in de Eredienst