De netto opbrengst van de rommelmarkt, kledingbeurs en boekenmarkt op 21 september is € 4810,-. We kijken terug op een warme en zonnige zaterdag waarbij de gezelligheid, vrolijkheid en gesprekken tussen en met marktbezoekers en Andreasgangers centraal stond. Wij danken alle verkopers, helpers en gevers van spullen HEEL HARTELIJK! Wat we niet konden verkopen hebben we weggegeven aan de kledingbank en verschillende kringloopwinkels en wat overbleef ging naar de vuilstort. Opmerkingen? We horen het graag. Bel 06 – 3875 0346. De activiteitencommissie.