Vanaf september 2019 start ‘Connect’. ‘Connect’ is bedoeld voor iedereen boven de achttien die nog lang geen dertig is! Eenmaal per maand komen we bij elkaar voor. Sleutelwoorden: geloofsverdieping, verbinden van geloof en dagelijkse leefwereld, onderlinge ontmoeting. ‘Connect’ zal staan voor serieuze diepgang en voor heilige gezelligheid. Klarinda Eichhorn en ds. Jasper van Schaik staan te popelen om samen met jou van ‘Connect’ een mooie en waardevolle periode in je geloofsleven te maken. Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Klarinda. Samen zoeken we naar een geschikt moment en tijdstip om te Connecten.