Nog een paar weken en dan start in september het winterwerk in onze kerk weer. Ook wij van “het schilderen/ tekenen” willen het nieuwe seizoen van de partij zijn. Op de maandagavonden tot Pasen volgend jaar komen we bij elkaar om met penseel of potlood teksten uit de Bijbel op doek of papier te vertalen. Geen of weinig ervaring …… geen probleem. We helpen elkaar en je zult zien dat er met gewoon beginnen en stug doorgaan duidelijk verbeteringen gaan optreden. Zin om mee te doen? Schrijf je dan in op een van de inschrijfformulieren bij de ingangen.
Bram Ouwerkerk