header6

Het was feest in Wielwijk! De zon begon te schijnen en de mensen stroomden het veld op. Bij het kinderknutselen kwamen wel 80 kinderen om een spiegel te maken met als tekst: “Je bent niet alleen, God is om je heen”. Dat was ook het thema van de infokraam: #Je bent niet alleen. Met de Kerk van de Nazarener hadden we een kraam waar we mensen een schilderij toonden, gemaakt door Bram Ouwerkerk, waarop eenzaamheid uitgebeeld was.

We vroegen om een reactie en die kregen we, op allerlei manieren. We gaven een wenskaartje mee dat de mensen weer door mochten geven aan iemand die eenzaam is, of voor henzelf. Ook gaven we bijbeltjes mee als de mensen dat wilden. Er waren veel gesprekken, er werd gebeden. Ook was de muzikale ondersteuning vanaf het podium bijzonder: op het moment dat er over “vergeving” gesproken werd met iemand, werd er gezongen over “vergeving”. God is de Grote Regisseur, dat Hij de naprediker van dit alles mag zijn. Dank aan Hem, dank aan alle vrijwilligers.

Comm. Kerk in de Wijk en evangelisatie- ouderlingen

Dagelijks woord

Volg ons!

De Andreaskerk is gevestigd in Wielwijk. Wij zijn een Hervormde (confessionele) gemeente, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Al sinds 1963 staat iedere zondag deze boodschap centraal: Gods liefde in Jezus Christus voor iedereen!

> Lees verder

Andreaskerk Dordrecht
Jacob van Heemskerckstraat 19
3317 VL Dordrecht
078-6182695
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.