Graag wil ik op deze plek, mede namens de kerkenraad, mijn grote dank uitspreken aan de Grote Kerkgemeente voor de wijze waarop zij hun huis en hart voor alle Andreasgangers hebben geopend op de zondagen waarop wij hun gasten waren. Vanaf het moment dat wij een beroep op hun gastvrijheid deden, ging de kerkenraad van de Grote Kerk zeer royaal met ons om en getroostte zij zich geen enkele moeite om met ons en voor ons alles in goede banen te leiden. Mijn speciale dank gaat hierbij uit naar de scriba van de Grote Kerk, Elly van der Hum! Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat velen het als bemoedigend en hoopvol ervaren om samen de lofzang gaande te houden.

Ds. Jasper van Schaik