Als kerkenraad hebben we in het beleidsplan vastgelegd dat het onze wens is om de muziek in de eredienst te verbreden. Tijdens de dienst van 24 maart jl. hebben we als gemeente muzikaal kennis kunnen maken met Arjan Dekkers, beoogd musicus binnen onze wijkgemeente. Na deze dienst, hebben we als sollicitatiecommissie aan de kerkenraad voorgesteld om Arjan te benoemen. We zijn blij u te melden dat de kerkenraad in de vergadering van april dit advies heeft overgenomen en dat Arjan vanaf juni zijn taak als musicus op zich neemt. Naast het begeleiden en coachen van onze amateurmusici en onze band “Be Blessed”, zal Arjan ook zijn bijdrage leveren in de begeleiding van de liederen tijdens de erediensten. Vanaf deze plaats heten we Arjan van harte welkom als musicus in onze gemeente en zien uit naar een fijne en gezegende muzikale samenwerking.

Erwin Ista, namens de sollicitatiecommissie