header6

Zoals iedere twee jaar aan de orde zal ook per D.V. 1 januari 2020 de helft van de kerkenraad van de Andreaskerk aftredend, dan wel herkiesbaar zijn. We zijn blij dat een deel van de herkiesbare ambtsdragers heeft aangegeven dat zij zich graag nog een volgende termijn beschikbaar stellen. Anderen hebben om persoonlijke redenen aangegeven niet beschikbaar te zijn voor een volgende termijn. Samen met de ambtsdragers die hun ambtstermijn van 12 jaar helemaal vol gemaakt hebben, maakt dat dat er een groot aantal ambtsdragers afscheid neemt en er een even groot aantal vacatures is.

Concreet zijn er de volgende vacatures: een evangelisatieouderling, 3 kerkrentmeesters w.o. (assistent)kerkmeester, 3 sectieouderlingen (w.o. Crabbehoff). Ook moet de taak van 2e scriba ingevuld worden. De kerkenraad doet dan ook een beroep op de gemeente om met namen te komen van mogelijke kandidaten. Daarbij is het verzoek om aan te geven voor welk ambt het voorstel wordt gedaan en daarbij een korte motivatie te geven. Bovenal wordt gevraagd om gebed voor de invulling van de vacatures, zodat het werk in de gemeente voortgang kan blijven vinden.

Richard Kamerling, scriba

Dagelijks woord

Volg ons!

De Andreaskerk is gevestigd in Wielwijk. Wij zijn een Hervormde (confessionele) gemeente, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Al sinds 1963 staat iedere zondag deze boodschap centraal: Gods liefde in Jezus Christus voor iedereen!

> Lees verder

Andreaskerk Dordrecht
Jacob van Heemskerckstraat 19
3317 VL Dordrecht
078-6182695
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.