givtlogo

Voor mensen die geen contant geld meer bij zich hebben is er goed nieuws. Vanaf zondag 5 mei zal het mogelijk zijn om met uw smartphone aan de collecte mee te doen. Hiervoor heeft u wel de Givt-app nodig en die is via deze link te downloaden Downloaden givt app

Het blijft natuurlijk gewoon mogelijk om met contant geld of collectebonnen mee te doen aan de collecte. Maar: ook thuis bijdragen aan de collecte is met de Givt-app mogelijk! Op 24 april zal tijdens de gemeente-avond een presentatie worden gegeven over de GIVT-APP. Ook zal er eind april een korte handleiding op de website komen waarin wordt uitgelegd hoe de APP werkt.

Namens de oud.krm. Jaap Paauwe